Geplande Activiteiten

Workshops en korte cursussen met korting voor Spotcer-leden
Er staan de komende tijd weer activiteiten op het programma waar Spotcer Leden gratis od met korting aan kunnen deelnemen. 

 

INTERVISIE

Het vorige seizoen heeft SPOTCER als pilot een aantal intervisie-avonden georganiseerd waarop coaches en/of trainingsacteurs met elkaar konden oefenen. Deze formule is heel erg goed bevallen en willen we in het nieuwe seizoen ook weer door gaan zetten. Voor SPOTCER -leden zijn de intervisie-avonden gratis.

Omdat er vaak erg veel belangstelling voor is, kun je het beste een mailtje sturen naar info@spotcer.nl. Je krijgt van ons dan een uitnodiging voor de eerstkomende intervisie.

 

JEZELF IN DE MARKT ZETTEN

Op 3 oktober a.s. organiseert SPOTCER weer een workshop “Hoe zet ik mijzelf in de markt?” In deze dagworkshop o.l.v. Simone Scheen krijg je allerlei tips en adviezen hoe je jezelf in de markt kan zetten als beginnend trainer, coach en trainingsacteur. Ook krijg je d.m.v. creatieve technieken meer zicht hoe je je eigen bedrijfje een boost kan geven. Een leerzame, leuke en productieve workshop waar je als starter heel veel baat bij hebt.

Wij hebben tot nu toe alleen maar positieve reacties op deze workshop gekregen. De workshop kost € 250 incl. lunch en borrel, maar is voor SPOTCER-leden gratis. Mocht je hiervoor belangstelling hebben, stuur even een mailtje naar info@spotcer.nl.

 

SAMEN NAAR DE WOESTIJN

In november organiseren we een woestijnreis naar de Sahara in Marokko. Tijdens de reis slaap je op schitterende plekken, riads, kasbahs, tenten in de woestijn. Je rijdt een stuk op kamelen, je slaapt in de donkerste nacht onder de sterrenhemel. Je slaapt steeds op een andere plek en je ziet een prachtig deel van het schitterende Marokko met als hoogtepunt het hart van de Saharawoestijn.

Je kunt de reis maken met een groep (van 1 – 10 november). Je rijdt dan in landrovers dwars door de Atlas, rivieren, zandduinen naar het hart van de woestijn.

Maar het is ook mogelijk om de reis met z’n tweeën te maken van 6 - 14 november. Je rijdt dan zelf in een kleine auto samen met je partner. Dit kan je je huwelijkspartner zijn, maar ook je dochter, je collega, je beste vriend, je buurman, je vader of iemand met wie je deze reis graag wil maken. ’s Avonds eet je gezamenlijk met de groep, deel je ervaringen en ’s morgens na de meditatie vertrek je weer naar de volgende bestemming.

Deelname aan de groepsreis van do 1 – ma 10 november kost € 2.950 en voor SPOTCER-leden € 2.150. De parenreis kost € 1.750 en als je lid bent van SPOTCER mag je geheel gratis een partner meenemen waarmee je deze reis wil beleven. Al deze prijzen zijn incl. alle overnachtingen, maaltijden en autokosten, maar excl. kosten van je vliegticket naar en van Marokko.

 

MASTERCLASS CREATIEF DENKEN BARCELONA

Van 14 - 18 oktober 2018 is weer een Masterclass Creatief Denken in Barcelona. Een opleiding op het hoogste niveau, waar je leert sessies Creatief en Innovatief Denken te begeleiden. De kosten zijn € 3.950 als je de opleiding zelf betaalt en € 4.350 als je werkgever die betaalt. Voor SPOTCER-leden geven wij een korting van € 500.-

 

ACADEMIE

De Academie voor Innovatief Trainen start in het weekend van za 8 en zo 9 september weer met een nieuwe Trainersopleiding. Verder starten er die maand een opleiding tot Trainingsacteur, opleiding Creatief Denken, Combi-opleiding, Coachopleiding en opleiding tot Transformatie Trainer/Coach en een 3-daagse opleiding Systemisch Werken.

De Academie geeft op al deze opleidingen € 500.- korting als je al eerder een opleiding bij de Academie gevolgd hebt.

 

ONTWIKKELINGEN SPOTCER

Zoals je gezien hebt adverteert SPOTCER ook met de eigen website, zodat je steeds meer vindbaar bent voor klanten die opzoek zijn naar een gecertificeerde trainer, coach of trainingsacteur.

Ook krijgen trainers, coaches en trainingsacteurs die lid zijn van SPOTCER vanaf oktober de mogelijkheid om reclame te maken in de SPOTCER-nieuwsbrief.

Vanaf dit seizoen komen er ook veel upgrade workshops voor trainers, coaches en trainingsacteurs, waarbij je als SPOTCER-lid grote korting op deelname krijgt. Let dus altijd even goed op de Nieuwsbrief van SPOTCER want daarin vermelden we telkens voor welke activiteiten, trainingen en workshops je korting krijgt.

 

SPOTCER LAB

Vanaf november gaan we de mogelijkheid bieden voor aankomende trainers om hun eigen workshop te gaan oefenen. Wij zorgen voor de ruimte en een groep mensen waarmee je kunt experimenteren. Een mooie manier om oprechte feedback te krijgen op welke punten je je workshop of training nog kunt verbeteren. En ook een leuke manier om te experimenteren met nieuwe werkvormen of nieuwe ideeën in de praktijk uit te proberen.

 

AANMELDEN

Mocht je vragen hebben of je aan willen melden voor een van de activiteiten die in deze mail genoemd worden, stuur dan even een mailtje naar info@spotcer.nl.