Geplande Activiteiten

Workshops en korte cursussen met korting voor Spotcer-leden
Er staan de komende tijd weer activiteiten op het programma waar Spotcer Leden gratis of met korting aan kunnen deelnemen.

 

HET ENNEAGRAMEVENT

Het Enneagram is een eeuwenoud diagnostisch instrument. Men kan het Enneagram met name gebruiken om het zelfinzicht te vergroten. Het systeem is met name in deze tijd zeer doeltreffend voor het in kaart brengen van de menselijke verhoudingen, vooral in werksituaties. De afgelopen jaren hebben dan ook duizenden leidinggevenden over de hele wereld het Enneagram herontdekt als een zeer waardevol managementinstrument.

Het Enneagram is zeer praktisch hanteerbaar bij het nemen van beslissingen, het vormen en managen van teams, het voeren van evaluatiegesprekken, het coachen van mensen, het begrijpen en het oplossen van problemen en misverstanden op de werkvloer. Kennis hebben van het Enneagram is zeer waardevol als je werkzaam bent als trainer of coach, leidinggevende of trainingsacteur. Kortom voor iedereen die met mensen werkt is het Enneagram een openbaring. 


Datum:
28 november 2020
Tijd: 10.00 tot 22.00 uur
Locatie: De InspiratieKamers, Arnhem
Kosten: Gratis voor leden (€100 voor niet-leden)

AANMELDEN KAN VIA DIT FORMULIER


ONTWIKKELINGEN SPOTCER

Zoals je gezien hebt adverteert SPOTCER ook met de eigen website, zodat je steeds meer vindbaar bent voor klanten die opzoek zijn naar een gecertificeerde trainer, coach of trainingsacteur.

Ook krijgen trainers, coaches en trainingsacteurs die lid zijn van SPOTCER vanaf oktober de mogelijkheid om reclame te maken in de SPOTCER-nieuwsbrief.

Vanaf dit seizoen komen er ook veel upgrade workshops voor trainers, coaches en trainingsacteurs, waarbij je als SPOTCER-lid grote korting op deelname krijgt. Let dus altijd even goed op de Nieuwsbrief van SPOTCER want daarin vermelden we telkens voor welke activiteiten, trainingen en workshops je korting krijgt.

 

SPOTCER LAB

We bieden de mogelijkheid voor aankomende trainers om hun eigen workshop te gaan oefenen. Wij zorgen voor de ruimte en een groep mensen waarmee je kunt experimenteren. Een mooie manier om oprechte feedback te krijgen op welke punten je je workshop of training nog kunt verbeteren. En ook een leuke manier om te experimenteren met nieuwe werkvormen of nieuwe ideeën in de praktijk uit te proberen.

 

AANMELDEN

Mocht je vragen hebben of je aan willen melden voor een van de activiteiten die in deze mail genoemd worden, stuur dan even een mailtje naar info@spotcer.nl.