Geplande Activiteiten

Workshops en korte cursussen met korting voor Spotcer-leden
Er staan de komende tijd weer activiteiten op het programma waar Spotcer Leden gratis of met korting aan kunnen deelnemen. 

 

VITALITEITSDAG

Op woensdag 6 maart organiseert Spotcer een Vitaliteitsdag. Op deze dag gaan we onderzoeken wat vitaliteit en gezondheid voor jou betekent. Ieder mens heeft voeding nodig. Maar voeding bestaat niet alleen uit je dagelijkse maaltijden. Hoewel een gezonde levensstijl heel belangrijk is, gaat het op deze dag ook over hoe kom ik aan voeding voor mijn geest, inspiratie, hoe kom ik aan mentale voeding, hoe kom ik aan voeding voor mijn ziel, aan meer energie, meer balans en meer vitaliteit, wat is mijn constitutie en wat heb ik nodig om goed in mijn energie te komen. En ook hoe zet ik mijzelf in beweging, niet alleen op de sportschool, maar ook mentaal, creatief e.d. 

Het wordt een interessante, inspirerende dag voor iedereen die een antwoord wil vinden op bovenstaande vragen. We werken met verschillende werkvormen om stap voor stap meer inzicht te krijgen in wat gezondheid voor jou betekent.
Deze inspirerende workshop is heel geschikt voor trainers en coaches, ook om mee te nemen in je eigen vak en in te zetten voor je eigen cliënten. 
Kosten bedragen € 350,- incl. gezonde lunch. Voor Spotcer-leden is deze workshop gratis.      

 

SYSTEMISCH GENEZEN

Wat heeft jouw fysieke klacht je te vertellen?

Ieder mens heeft zo nu en dan fysieke klachten. Het kunnen steeds dezelfde klachten zijn aan steeds dezelfde organen, het kunnen wisselende klachten zijn of chronische ziektes. We hebben allemaal onze zwakke plekken en onze blinde vlekken. Daardoor komen we er niet of nauwelijks achter wat de oorzaak is van een fysieke klacht. We zoeken het vaak in onze voeding, vitamines, allergieën, e.d. Toch vinden we daar niet altijd de oplossing.

Elke klacht in je lichaam heeft een psychische achtergrond, een systemische oorzaak. Dat je daar zelf vaak geen zicht op hebt, is logisch. Niemand kan zijn eigen blinde vlekken zien. Wel kan systemisch werk je enorm helpen om via opstellingen zicht te krijgen waarom bepaalde klachten zich blijven herhalen. Ook al je organen hebben een bewustzijn. En met alles wat energie is, kun je communiceren. Dus wat heeft jouw fysieke klacht jou te vertellen?

Op deze intensieve dag gaan we via systemisch werk (opstellingen en orgaanopstellingen) op onderzoek uit. Je zult na deze dag absoluut meer duidelijkheid hebben over hoe jouw systeem werkt en waar je de fysieke klachten voor nodig hebt en wat de weg is om te genezen. Wij gaan er in ons werk vanuit dat bewustwording het begin is.

Datum: donderdag 7 maart. We werken van 10:00 – 17:00 uur (lunch inbegrepen). De kosten voor deze dag bedragen €250,-.

 

INTERVISIE

Het vorige seizoen heeft SPOTCER als pilot een aantal intervisie-avonden georganiseerd waarop coaches en/of trainingsacteurs met elkaar konden oefenen. Deze formule is heel erg goed bevallen en willen we in het nieuwe seizoen ook weer door gaan zetten. Voor SPOTCER -leden zijn de intervisie-avonden gratis.

Omdat er vaak erg veel belangstelling voor is, kun je het beste een mailtje sturen naar info@spotcer.nl. Je krijgt van ons dan een uitnodiging voor de eerstkomende intervisie.

 

ONTWIKKELINGEN SPOTCER

Zoals je gezien hebt adverteert SPOTCER ook met de eigen website, zodat je steeds meer vindbaar bent voor klanten die opzoek zijn naar een gecertificeerde trainer, coach of trainingsacteur.

Ook krijgen trainers, coaches en trainingsacteurs die lid zijn van SPOTCER vanaf oktober de mogelijkheid om reclame te maken in de SPOTCER-nieuwsbrief.

Vanaf dit seizoen komen er ook veel upgrade workshops voor trainers, coaches en trainingsacteurs, waarbij je als SPOTCER-lid grote korting op deelname krijgt. Let dus altijd even goed op de Nieuwsbrief van SPOTCER want daarin vermelden we telkens voor welke activiteiten, trainingen en workshops je korting krijgt.

 

SPOTCER LAB

Vanaf november gaan we de mogelijkheid bieden voor aankomende trainers om hun eigen workshop te gaan oefenen. Wij zorgen voor de ruimte en een groep mensen waarmee je kunt experimenteren. Een mooie manier om oprechte feedback te krijgen op welke punten je je workshop of training nog kunt verbeteren. En ook een leuke manier om te experimenteren met nieuwe werkvormen of nieuwe ideeën in de praktijk uit te proberen.

 

AANMELDEN

Mocht je vragen hebben of je aan willen melden voor een van de activiteiten die in deze mail genoemd worden, stuur dan even een mailtje naar info@spotcer.nl.