U zoekt een coach

Er zijn op dit moment in Nederland meer dan 34.000 coaches. Het wordt voor klanten dus steeds meer een probleem om uit dit aanbod de juiste coach te vinden. Uiteraard bent u op zoek naar een gediplomeerde en erkende coach, maar daarnaast wilt u vooral dat uw coach gespecialiseerd is in datgene waar u hem of haar voor nodig heeft. Ten slotte stelt u het waarschijnlijk ook op prijs dat de coach praktijk houdt in uw regio.

 U zoekt iemand die:

  • gediplomeerd is
  • gespecialiseerd is
  • erkend is
  • ervaren is
  • affiniteit heeft met uw coachvraag  
  • praktijk houdt binnen uw regio

Over Spotcer

In dat geval zoekt u naar iemand die de Spotcer Code heeft. SPOTCER is een overkoepelende beroepsorganisatie die al deze aspecten samenbrengt, zodat u de juiste coach kunt vinden voor uw vraag. Een relatie met een coach is een kwestie van vertrouwen. U gaat immers een traject aan met een onbekend persoon. U kunt bij SPOTCER altijd de reviews en beoordelingen van andere klanten lezen over hun ervaringen met een coach.

SPOTCER zorgt ervoor dat u verantwoord kunt kiezen en u altijd zeker weet dat de coach waarmee u in zee gaat gediplomeerd en erkend is en een SPOTCER Code heeft.

SPOTCER stelt als doel dat coaches op de hoogte zijn van nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het gebied van coaching en zich waar nodig kunnen bijscholen en upgraden. SPOTCER organiseert hiervoor enkele keren per jaar upgrades op verschillende vakgebieden.

Bij SPOTCER kunt op een simpele en efficiënte manier de coach vinden die u zoekt.