U zoekt een trainer of trainingsacteur

Er zijn meer dan 27.000 trainers in Nederland. Dat zijn zzp’ers en éénpitters en dat zijn kleine en grotere trainingsbureaus. Allemaal hebben zij zich in de loop van de jaren gespecialiseerd in diverse richtingen, in allerlei vakgebieden en in verschillende manieren van aanpak.

Als u op zoek bent naar een trainer of trainingsacteur, wilt u uiteraard iemand die perfect aansluit op de trainingsbehoeften van uw organisatie en die daarnaast ook kennis van uw vakgebied heeft.

U zoekt iemand die:

  • gediplomeerd is
  • gespecialiseerd is
  • erkend is
  • ervaren is
  • aansluiting kan maken met uw vakgebied
  • aansluiting kan maken met uw mensen/cultuur
  • op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen op zijn of haar gebied

In dat geval zoekt u naar iemand die de Spotcer Code heeft.

 

Over SPOTCER 

SPOTCER is een beroepsorganisatie waarbij alleen gediplomeerde trainers en trainingsacteurs zich kunnen aansluiten. SPOTCER screent trainers en trainingsacteurs op alle bovenstaande punten alvorens een trainer de SPOTCER Code ontvangt.

Dit betekent voor u een garantie dat u in zee gaat met een trainer of trainingsacteur waarop u op kunt vertrouwen. SPOTCER heeft een zoekfunctie die u kunt gebruiken om de profielen van alle trainers en trainingsacteurs te lezen en te vergelijken en om u te helpen bij uw keuze. Ook kunt u bij SPOTCER reviews en beoordelingen over trainingen en trainers en trainingsacteurs lezen, zodat u kunt zien hoe andere gebruikers deze hebben ervaren en beoordeeld.

SPOTCER stelt als doel dat trainers en trainingacteurs op de hoogte zijn van nieuwe inzichten en ontwikkelingen op het eigen vakgebied en zich waar nodig kunnen bijscholen en upgraden. SPOTCER organiseert hiervoor enkele keren per jaar upgrades op verschillende vakgebieden.

SPOTCER zorgt ervoor dat u de juiste trainer of trainingsacteur kunt vinden voor uw training, zodat u er volledig op kunt vertrouwen dat de trainer, trainingsacteur of training die u inkoopt, voldoet aan uw wensen en verwachtingen.