De SPOTCER Code

De SPOTCER Code is ontwikkeld om een platform te scheppen waarbinnen gediplomeerde en erkende trainers, coaches en trainingsacteurs zichzelf op hun eigen manier kunnen profileren en ontwikkelen. De SPOTCER Code wijkt in deze zin af van andere certificeringen en stimuleert de ontwikkeling van het vak van trainer, coach en trainingsacteur. Doel is dat er meer trainers, coaches en trainingsacteurs komen die zich echt van elkaar onderscheiden door hun specialisatie, zodat de klant sneller, efficiënter en doelgerichter een keuze kan maken uit het enorme aanbod van trainers, coaches en trainingsacteurs in Nederland.

Een trainer, coach of trainingsacteur die zich wil laten certificeren moet voldoen aan de SPOTCER Code. De SPOTCER Code is gebaseerd op 4 pijlers. Een trainer, coach of trainingsacteur met een SPOTCER Code:

1. Is gediplomeerd en afgestudeerd aan een erkende opleiding.

2. Heeft een helder en duidelijk profiel.

3. Is blijvend in ontwikkeling.

4. Heeft reviews en recensies zichtbaar gemaakt op de website van SPOTCER.

 

Bent u zelf trainer of coach?

Als u trainer, coach of trainingsacteur bent, is het belangrijk om u te laten certificeren door een beroepsvereniging. De certificering geeft aan dat u een gediplomeerde en erkende trainer, coach of trainingsacteur bent. Dit geeftde mensen die naar u op zoek zijn zekerheid.

Het unieke van SPOTCER is dat u met de SPOTCER Code niet alleen geregistreerd bent als gecertificeerde trainer, coach of trainingsacteur, maar dat u ook zichtbaar wordt in uw specialisatie, de doelgroep waar u zich op richt en de locatie waar u werkt.  

Een door SPOTCER erkende trainer, coach of trainingsacteur voldoet aan de eisen die in de huidige tijd aan een professionele trainer, coach of trainingsacteur gesteld worden. SPOTCER biedt daarom trainers, coaches en trainingsacteurs enkele keren per jaar de mogelijkheid om zich te laten bijscholen en upgraden, zodat zij zich blijvend kunnen ontwikkelen. Trainers, coaches en trainingsacteurs met de SPOTCER Code krijgen hiervoor 20% korting.  

Lees meer over hoe u uzelf kunt laten certificeren.