Veelgestelde vragen:

Kan ik ook meerdere diploma's of certificaten indienen voor mijn certificering?

Het is mogelijk om meerdere diploma's of certificaten in te dienen. Door op de link 'Voeg hier een ander diploma of certificaat toe' te klikken kunt u een of meerdere extra documenten uploaden.

Welke bestandsformaten kan ik uploaden in het systeem?

U kunt vrijwel alle bestandsformaten uploaden. Om er zeker van te zijn dat uw document qua lay-out hetzelfde blijft raden wij u aan om uw documenten als PDF op te slaan en te uploaden. In dat geval weet u zeker dat uw document netjes in ons systeem terechtkomt

Hoelang kan ik de tijd nemen voor de certificering

Zolang u uw browser niet afsluit blijven uw gegevens gedurende de dag bewaard. Uit veiligheidsoverwegingen zal het systeem na middernacht uw gegevens wissen. Op het moment dat u het formulier volledig heeft ingevuld en verzonden zullen uw gegevens opgeslagen worden in onze afgeschermde database.

Kan ik me al opgeven voor een peer-to-peerconnection bijeenkomst?

U kunt zichzelf opgeven voor de peer-to-peer-connecties zodra u daar per mail een uitnodiging voor heeft ontvangen. De uitnodigingen worden geruime tijd voorafgaand aan de bijeenkomsten verspreid. 

Wanneer ontvang ik bericht over mijn certificering?

Op het moment dat u het aanmeldformulier heeft ingevuld en wij hebben uw betaling ontvangen ontvangt u binnen 10 werkdagen bericht over of u wel of niet gecertificeerd bent door SPOTCER. U ontvangt dan ook een factuur.  Op het moment dat u gecertificeerd bent, zal uw profiel online zichtbaar zijn en daarin eventueel wijzigingen aanbrengen.

Hoe weet ik of mijn diploma of certificaat een erkend diploma is?

Indien het opleidingsinstituut waar u uw certificaat of diploma behaald hebt verbonden is aan een beroepsorganisatie ofwel geregistreerd is bij het CRKBO, dan wordt uw certificaat of diploma door Spotcer gewaardeerd als erkend diploma.

Kan ik als trainingsacteur ook een SPOTCER certificering krijgen?

Als trainingsacteur kunt u zich ook laten certificeren door SPOTCER. In dat geval kunt u kiezen of u als coach of als trainer gecertificeerd wilt worden, afhankelijk van hoe u uw werk als trainingsacteur inzet. Bij de keuze voor een specialisatie kiest u voor de specialisatie 'trainingsacteur' en wordt u, bij een succesvolle certificering, als trainingsacteur opgenomen in onze database.