Vind de juiste trainer, coach of trainingsacteur!

Hieronder vindt u een overzicht van trainers of coaches die aan uw zoekopdracht voldoen.


Marlène Panis (starter)

Type certificering
Coach
Stad
Breda
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
1 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Persoonlijke ontwikkeling, Coachen met creatieve middelen, Personal coach

Profiel omschrijving
Beeldcoach Vanuit de opvatting: “wie je bent is wat je maakt wat je maakt is wie je bent” zet ik beeldtaal in als middel voor de coachee om zichzelf (beter) te leren kennen en te ontwikkelen. Het maken van beeld en reflectie op gemaakt beeld en/of beeldanalyse geeft helderheid, duidelijkheid en inzicht(en).Daarnaast gebruik ik opstellingen en andere gesprekstechnieken om de coachee inzicht te geven op wie hij of zij is en wat hij of zij wil. Ondersteuning en begeleiding bij planning van het artistieke proces Zeer creatieve mensen die overlopen van ideeën maar nooit tot resultaat komen of voor wie het maken van een planning lastig is, kan ik begeleiden door structuur en ondersteuning te geven bij het realiseren of uitwerken van hun ideeën tot resultaat. Met respect voor de artistieke keuzes en begrip voor (de artistieke) processen biedt ik stevigheid en structuur, begeleid ik de coachee bij het maken van een realistische en haalbare planning en worden deadlines gehaald. uurtarief: € 60,- ex BTW (coachgesprekken) aangepast tarief of strippenkaart voor ateliergesprekken met kunstenaars (€ 25 per gesprek van maximaal 1 uur of strippenkaart € 100,- voor 5 gesprekken, in eigen atelier of in mijn atelier.

Opleidingen

2011 - mediator
CvC Haarlem

2015 - Beeldend kunstenaar
AKV \ St. Joost 's-Hertogenbosch

2015 - professioneel coach
Akademie voor Innovatief Trainen in Arnhem


Monique c Huurman-Bruil (starter)

Type certificering
Trainingsacteur
Stad
Wageningen
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
7 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Communicatie vaardigheden, Gesprekstechnieken, Leiderschap en management

Profiel omschrijving
Als ervaren mediator heb ik geleerd mensen niet te beoordelen en/of veroordelen. Tijdens mijn werkzaamheden als trainingsacteur komt mij dat goed van pas. ik ben in staat kort en bondig feedback te geven gebaseerd op concrete waarnemingen en informatief ten aanzien van het effect van het gedrag van de deelnemer zonder veroordelend of beoordelend te zijn. Het feit dat ik in veel branches werkzaam bent geweest komt zeer van pas bij het waarheidsgetrouw neerzetten van een rol.Het mooie van mijn vak als trainingsacteur is dat mensen ervarend leren. Ik ben in staat voor cursisten een veilige sfeer te scheppen zodat zij zich vrij voelen ook om dingen uit te proberen om zo te ervaren wat het effect is van hun gedrag.

Opleidingen

1991 - Nederlands recht
Universiteit van Utrecht

2005 - legal mediator
ADR instituut Amsterdam

2015 - Trainingsacteren
academie voor innovatief trainen


Iris Lakerveld (starter)

Type certificering
Coach
Stad
Alphen aan den Rijn
Telefoonnr.
E-mailadres
2 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Persoonlijke ontwikkeling, Emotionele / Intuïtieve ontwikkeling, Coachen met creatieve middelen

Profiel omschrijving
Ik ben iemand met een koel hoofd en een warm hart. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wie ik tegenover mij heb. Ik ben creatief en in staat te improviseren. Tevens stel ik vragen, waarmee ik snel tot de kern kom. Graag gebruik ik behalve gespreksvormen, andere middelen tijdens de coaching.

Opleidingen

2011 - Middenkader zorg en welzijn
ISBW

2015 - Professioneel coach
Academie voor innovatief trainen

2004 - Bachelor Social Work
Hogeschool Rotterdam


Lonneke Bemer (starter)

Type certificering
Coach
Stad
Eindhoven
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
14 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Emotionele / Intuïtieve ontwikkeling, Team ontwikkeling, Coachen met creatieve middelen

Profiel omschrijving
Ik ben Lonneke, een coach (& trainer) die op vele facetten in te zetten is door haar jarenlange ervaring in meerdere organisaties en als zelfstandige. Mijn kracht ligt voornamelijk in het intuïtief coachen. Ik kan hierdoor op een snelle, effectieve en veilige manier het (bewustwordings)proces inzichtelijk maken. 'De klant' kan hierbij één persoon vertegenwoordigen of bijv. een team.

Opleidingen

2013 - Innovatief Trainer
Academie voor Innovatief Trainen

2015 - Professioneel Coach
Academie voor Innovatief Trainen


Anita van der Lans

Type certificering
Trainer
Stad
Alphen aan den Rijn
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
6 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Persoonlijk leiderschap, Teamontwikkeling, Effectief communiceren

Profiel omschrijving
mijn passie is om mensen te bewegen en te raken en hen dicht bij hun eigen kracht te brengen. Dit doe ik door mensen met elkaar te verbinden om elkaar te kunnen inspireren en van elkaar te leren. Ik heb twee kanten; aan de ene kant ben ik krachtig, slagvaardig, doelgericht en direct en aan de andere kant intuïtief, kwetsbaar, creatief en improviserend. Door deze kanten te combineren in mijn trainingen bied ik een mooie en doorleefde bodem om te leren en te ontwikkelen.

Opleidingen

2015 - innovatief trainer
academievoor innovatieftrainen


Referenties

Anita van der Lans, inspirerend, daadkrachtig, oog voor de persoon, heeft een eerlijke en open benadering, zoekt naar de intentie achter het gedrag en is daadkrachtig. - Miranda vd Kwaak (Mirandavdkwaak@hotmail.com)

Anita is ervaren, open en toegankelijke. Ze raakt, inspireert en is energiek. Anita kan zaken in de kern benoemen met behoud van verbinding. Ze is flexibel zonder dat zij de doelen van de training uit het oog verliest. - Lisette Gastel (lisette.gastel@gmail.com)

Anita is een authentieke trainster, betrokken. Met behoud van veiligheid maakt zij zaken bespreekbaar. Anita is krachtig en gebruikt het‘hier en nu’ met afwisselende werkvormen en koppelt dit meteen aan theorie en praktijk. - Marielle Molenaar (marielmdv@hotmail.com)


Verfijn uw zoekresultaat!


Type certificering