Vind de juiste trainer, coach of trainingsacteur!

Hieronder vindt u een overzicht van trainers of coaches die aan uw zoekopdracht voldoen.


Lonneke Bemer (starter)

Type certificering
Coach
Stad
Eindhoven
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
14 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Emotionele / Intuïtieve ontwikkeling, Team ontwikkeling, Coachen met creatieve middelen

Profiel omschrijving
Ik ben Lonneke, een coach (& trainer) die op vele facetten in te zetten is door haar jarenlange ervaring in meerdere organisaties en als zelfstandige. Mijn kracht ligt voornamelijk in het intuïtief coachen. Ik kan hierdoor op een snelle, effectieve en veilige manier het (bewustwordings)proces inzichtelijk maken. 'De klant' kan hierbij één persoon vertegenwoordigen of bijv. een team.

Opleidingen

2013 - Innovatief Trainer
Academie voor Innovatief Trainen

2015 - Professioneel Coach
Academie voor Innovatief Trainen


Anita van der Lans

Type certificering
Trainer
Stad
Alphen aan den Rijn
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
6 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Persoonlijk leiderschap, Teamontwikkeling, Effectief communiceren

Profiel omschrijving
mijn passie is om mensen te bewegen en te raken en hen dicht bij hun eigen kracht te brengen. Dit doe ik door mensen met elkaar te verbinden om elkaar te kunnen inspireren en van elkaar te leren. Ik heb twee kanten; aan de ene kant ben ik krachtig, slagvaardig, doelgericht en direct en aan de andere kant intuïtief, kwetsbaar, creatief en improviserend. Door deze kanten te combineren in mijn trainingen bied ik een mooie en doorleefde bodem om te leren en te ontwikkelen.

Opleidingen

2015 - innovatief trainer
academievoor innovatieftrainen


Referenties

Anita van der Lans, inspirerend, daadkrachtig, oog voor de persoon, heeft een eerlijke en open benadering, zoekt naar de intentie achter het gedrag en is daadkrachtig. - Miranda vd Kwaak (Mirandavdkwaak@hotmail.com)

Anita is ervaren, open en toegankelijke. Ze raakt, inspireert en is energiek. Anita kan zaken in de kern benoemen met behoud van verbinding. Ze is flexibel zonder dat zij de doelen van de training uit het oog verliest. - Lisette Gastel (lisette.gastel@gmail.com)

Anita is een authentieke trainster, betrokken. Met behoud van veiligheid maakt zij zaken bespreekbaar. Anita is krachtig en gebruikt het‘hier en nu’ met afwisselende werkvormen en koppelt dit meteen aan theorie en praktijk. - Marielle Molenaar (marielmdv@hotmail.com)


Welmoed de Graaf

Type certificering
Trainer
Stad
utrecht
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
17 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Veranderingsprocessen, Teamontwikkeling, Theater

Profiel omschrijving
Als trainer en theatermaker is mijn belangrijkste doel mensen bewust te maken van de invloed die zij zelf kunnen hebben op de kwaliteit van hun werk; als individu en/of als team. Zowel door middel van voorstellingen als in mijn trainingen nodig ik mensen op een actieve manier uit met elkaar in gesprek te gaan. Echt in gesprek. Over waar de kern ligt. Ik vraag door, vat samen, geef terug. Confronterend als het nodig is, maar altijd met respect. Humor en diepgang zijn hierbij twee kernwoorden. Met mijn bedrijf Theater A la Carte ben ik gevestigd in Utrecht en ik werk landelijk. Zowel voorstellingen als trainingen kunnen op maat ontwikkeld worden. Verder heb ik ruime ervaring trainingsacteur.

Opleidingen

2015 - Professioneel Innovatie Trainer
Academie voor innovatief trainen


Referenties

Welmoed heeft ons terug gebracht bij de kern en ons laten inzien welke kennis en kwaliteiten we in huis hebben. De training gaf ons inzicht, diepgang en enorm veel energie. Christi Siderius, Teamleider POUWERcollege - Christi Siderius (csiderius@pouwermail.nl)

De kracht is hun kennis van het werkveld. Knap hoe ze ons lieten zien waar onze kwaliteit ligt in wat wij al gewoon vinden. We kijken terug op een heel geslaagde ochtend! Marieke Ettema, Persoonlijk Ondersteuner team Biltse Grift Abrona - Marieke Ettema (marieke.ettema@abrona.nl)


Yvonne Hospers

Type certificering
Trainer
Stad
Deventer
Telefoonnr.
E-mailadres
Uw website
3 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Persoonlijke ontwikkeling, Transformatieprocessen, Teamontwikkeling

Profiel omschrijving
Hoe mooi zou het zijn als alle mensen in Nederland in hun kracht staan. Dat ze zich bewust zijn van hun talenten en deze inzetten voor die dingen waar ze echt blij van worden. Dat ze de moed hebben en de vrijheid voelen hun eigen leven te leven en niet het leven wat anderen mogelijk van ze verwachten. Aan deze missie geef ik graag invulling door: ✴ Trainingen Persoonlijk Leiderschap; ✴ Business Trainingen; ✴ (Team) Coaching; Ik help je complexe situaties te doorgronden en overzicht te creëren. Ik reik je handvaten aan en zet je in beweging. Met een grote gedrevenheid en positiviteit ga ik met plezier met jou aan de slag. Persoonlijk geluk en daarmee organisatie succes, dat is waar ik het voor doe!

Opleidingen

2014 - Coach
365dagensuccesvol

2016 - Trainer
Academie voor Innovatief trainen


Referenties

Zo'n 5 maanden geleden ben ik begonnen aan de Training Boost Your Life. Ik wilde wel nog wat meer geluk en succes ervaren. Een mooier cadeau had ik mezelf niet kunnen geven! De afgelopen maanden heb ik namelijk nieuwe inzichten gekregen, heb ik wederom ervaren dat geluk in hele kleine dingen zit en heb ik geleerd dat het oké is om groots te dromen! Naast dat we met elkaar heel hard hebben gewerkt is er ook veel gelachen. En niet te vergeten: we hebben genoten van de reis die we met elkaar aan het maken waren. Ik dank Yvonne voor het opzetten en het begeleiden van deze training. Dankbaar dat ik haar heb mogen leren kennen en dat ze haar eigen kwetsbaarheid heeft laten zien. - Jessaréla Monshouwer (jla.monshouwer@gmail.com)

Yvonne is een zeer talentvolle collega die het beste in de mensen om haar heen naar boven laat komen en oprecht geïnteresseerd is in de verhalen van de medewerkers waar ze training aan geeft. Ze heeft een coachende manier van leidinggeven en helpt medewerkers om goed naar zichzelf te luisteren en geeft ze waardevolle feedback. - Henrique Zaagman (info@appkidsstudio.nl)

Boost Your Business heeft mij de juiste tools gebracht die ik als ondernemer nodig had. Als deelnemer word je geprikkeld en uitgedaagd om heel goed na te denken over het fundament van jouw onderneming. Het was een feest om iedere keer weer intensief aan de slag te gaan met de waardevolle tips en trics die Yvonne op een toegankelijke en professionele manier met ons heeft gedeeld. Mijn Business heeft een echte Boost gekregen; het is een kwestie van gewoon DOEN! - Linda Lex (info@lindalex.nl)

Yvonne zet zich met passie in voor o.a. vernieuwing binnen de overheid. Na haar deelname aan de Ynnovate Training in juni 2013 heeft Yvonne zich ontwikkeld tot Ynnovate Trainer. In die rol begeleide ze groepen tijdens onze trainingen, innovatiesessies en -trajecten. Yvonne weet daarbij haar enthousiasme en vaardigheden succesvol over te brengen aan anderen. Haar aanpak zorgt voor energie en plezier met veel ruimte voor leren en persoonlijke ontwikkeling. - Fleur Pullen (contact@ynnovate.it)


Kyra Cools (starter)

Type certificering
Trainer
Stad
Markelo
Telefoonnr.
E-mailadres
10 jaar ervaring
Gespecialiseerd in
Transformatieprocessen, Leiderschapsontwikkeling, Creatief denken

Profiel omschrijving
Momenteel is Kyra (verander-)manager en trainer/coach in de non-profit. Verandering vindt pas plaats als iemand tegelijkertijd: - snapt wat de verandering inhoud (hoofd), - doet wat de verandering vraagt (handen) - er compassie en plezier in krijgt (hart) In trainingen of in coaching is het de kunst om omstandigheden te creëren waarin deze “klik” tussen hoofd, handen en hart gebeurd. Het maken van contact van het individu met zichzelf en met het team onderling is daarbij cruciaal. Kyra coacht haar medewerkers en het team graag in hun stappen om dichter bij zichzelf te komen en daarmee ook bij de ander. Hierbij maakt ze ruimte voor zowel de zonnige als de schaduwkant van het leven; alles mag er zijn, maar het is wel de kunst om het aan te gaan en verantwoordelijkheid voor je eigen leven te nemen. Daar hoort eerlijkheid over waar je je op dat moment bevindt, ook bij. Kyra coacht op deze manier haar medewerkers van reactief naar proactief. En zo kan ze met haar team ook voor de organisatie het beste resultaat boeken. Ze heeft een directe manier van aanspreken, waarbij ze er altijd voor zorgt dat dit liefdevol gebeurt en op een veilige manier/plek. Daarnaast werkt ze in haar vrije tijd mee aan theaterproducties van ClownSpirit. en clownt ze voor ouderen met dementie of mensen met een verstandelijke beperking. Hierdoor maakt ze mensen op een speelse en liefdevolle manier zelf-bewuster en nodigt hen uit zichzelf te laten zien – in al hun eigenheid en authenticiteit. In haar ontwikkeling naar transformerend trainer (waarbij ervaringsgericht leren een belangrijke rol speelt) integreert ze haar ervaringen uit haar functie met die ze opdoet bij het acteren/clownen. In 2016 volgde ze de masterclass Creatief Denken en Nieuw Leiderschap en rondde ze de jaaropleiding tot Professioneel Innovatie Trainer aan de Academie voor Innovatief Trainen af om de puntje op de i te zetten.

Opleidingen

2016 - Trainingsacteur
Academie voor Innovatief Trainen

2016 - Trainingsacteur
Academie voor Innovatief Trainen

2016 - Trainingsacteur
Academie voor Innovatief Trainen

2016 - Jaartraining Professioneel Innovatief Trainer
Academie voor Innovatief Trainen

2016 - Masterclass Creatief Denken
Academie voor Innovatief Trainen


Verfijn uw zoekresultaat!


Type certificering